Το κρητικό ελαιόλαδο έχει “φαν” στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα έντονο να είναι το ενδιαφέρον ξένων ενημερωτικών μέσων να επισκεφθούν και να γνωρίσουν τις περιοχές όπου παράγεται το “ελληνικό χρυσάφι“.
Η Εύα Μέλσε, δημοσιογράφος από τη Φινλανδία, η οποία αρθρογραφεί σε περιοδικά και εφημερίδες και κάνει ρεπορτάζ γευσιγνωσίας σε όλο τον κόσμο, βρέθηκε αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις της Terra Creta και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το κρητικό ελαιόλαδο.Η δημοσιογράφος δήλωσε ότι οι Φινλανδοί είναι πολύ εύκολο να προσαρμόσουν το ελαιόλαδο και γενικότερα τη μεσογειακή διατροφή στο καθημερινό τους διαιτολόγιο.
Η Εύα Μέλσε εξήρε την ποιότητα, τη γεύση και τις ιδιότητες που διαθέτει το ελληνικό “υγρό χρυσάφι” – όπως αποκαλούσε ο Όμηρος το ελαιόλαδο- και οι εμπειρίες που αποκόμισε και θα μεταφέρει στους συμπατριώτες, αλλά και στους αναγνώστες της, θα είναι σίγουρα πολλές και σημαντικές.
Πηγή: neatv.gr & olivenews.gr
You must be logged in to post a comment.