Αγρόκτημα Σκουλούδη

Η Εταιρία

Στην καρδιά του Ληλάντιου πεδίου, στο νησί της Εύβοιας, το “Αγρόκτημα Σκουλούδη” συνδυάζει αρμονικά την παράδοση και τη σύγχρονη πραγματικότητα στο χώρο του κρασιού, από την παραγωγή μέχρι και την εμφιάλωση. Οι πρότυπες εγκαταστάσεις οινοποίησης συνυπάρχουν με τον πλούσιο αμπελώνα, τα δεκάδες δέντρα και λουλούδια, αναδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό αξέχαστες εικόνες από το παρελθόν, που τις θυμόμαστε με νοσταλγία.

Οι ποικιλίες κρασιού που παράγονται είναι κυρίως δύο, ο Ροδίτης και το Σαββατιανό, ενώ δεν λείπουν και σπάνιες Ευβοϊκές ποικιλίες όπως το Ρητινό και το Βραδυανό, τις οποίες με πολύ φροντίδα κατάφερε να αναβιώσει η οικογένεια Σκουλούδη.

Το Οινοποιείο

Στο αγρόκτημα υπάρχει επίσης ένα οινοποιείο με 12 δεξαμενές ζύμωσης κρασιού, χωρητικότητας 60.000 λίτρων από τις οποίες προκύπτουν μοναδικής ποιότητας κρασιά που φυλάσσονται σε 16 παραδοσιακά δρύινα βαρέλια. Στη συνεχεία το κρασί οδηγείται στο γραφικό και συνάμα σύγχρονο εμφιαλωτήριο, που φιλοξενείται κι αυτό στο χώρο του αγροκτήματος.

Με δυναμικότητα 1.200 φιάλες ανά ώρα και με τους αυστηρότερους ελέγχους κατά τη διαδικασία εμφιάλωσης, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως το κρασί που θα συντροφεύσει τις στιγμές σας θα σας εντυπωσιάσει.

Προϊόντα Περιπτέρου

*Πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση

Επικοινωνία