ΒΑΠ-Π.Κουγιός ΑΒΕΕ

Περιγραφή Εταιρίας

1967 …Το πρώτο βήμα μιας λαμπρής πορείας.
Οδός Καποδιστρίου. 1967…
Μια νέα ατομική επιχείρηση ανοίγει την πόρτα της στο μέλλον. Ο Παντελής Κουγιός, ιδρυτής και στυλοβάτης της, ονειρεύεται να την εξελίξει, να τη διευρύνει, να τη δει να μεταμορφώνεται σε ισχυρό κομμάτι της εμπορικής ζωής του τόπου. Σήμερα το ξέρουμε όλοι!
Τα κατάφερε … με το παραπάνω!

Τα μετέπειτα βήματα… Μεθοδικά και σταθερά.

  • 1975…Παρουσιάζεται η ανάγκη για μετεγκατάσταση σε νέους μεγαλύτερους και ιδιόκτητους χώρους, στην περιοχή Σγουρού Ρόδου.
  • 1980…Υπογράφει συμβόλαιο με την Pepsico για την διάθεση και εμφιάλωση των δημοφιλέστατων ανά τον κόσμο αναψυκτικών Pepsi & 7UP.
  • 1991…Η εταιρία μεταφέρεται σε ακόμα πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, στην Αγία βαρβάρα Κοσκινού, ανανεώνοντας το χώρο εργασίας, αλλά και την γκάμα των προϊόντων της. Μπαίνει δυναμικά στο χώρο της παραγωγής αναψυκτικών σε κουτί 330cc, συσκευασία που το αγοραστικό κοινό ανταμοίβει με το παραπάνω.
  • 1998…Η εξέλιξη είναι ραγδαία. Πραγματοποιείται πλέον η παραγωγή εμφιαλωμένου νερού, το γνωστό και αγαπημένο σε όλους τους Ροδίτες, Απολλώνιο.
  • 2002…Η ΒΑΠ-Π.Κουγιός ΑΒΕΕ αναπτύσσεται σε δύο νέους τομείς παραγωγής στο δυναμικό της. Παραγωγή ανθρακούχου νερού στις ίδιες συσκευασίες, αλλά και παραγωγή νερού σε γυάλινη φιάλη 1lt, και σε επιτραπέζιο και σε ανθρακούχο. Κι έτσι φτάνουμε στο παρόν. Ένα παρόν που χρειάστηκε πολλούς σκληρούς αγώνες, αλλά απέδωσε καρπούς. Ένα παρόν που βρίσκει τη ΒΑΠ-Π.Κουγιός ΑΒΕΕ στην 8η θέση των βιομηχανιών αναψυκτικών.

Ένα παρόν, που προδιαγράφει ένα ισχυρό μέλλον.

  • 2005…Παραγωγή & διάθεση φυσικών χυμών ΒΑΠ στις συσκευασίες των 250ml κ 1LT και στις γεύσεις: ΒΑΠ φυσικός 100% ή Multi Vitamin με 8 φρούτα.
  • 20/06/05…Παραγωγή νέου επιτραπέζιου νερού Aqua Vita στις συσκευασίες 750ml – 1Lt, γυάλινο 5 Lt – 10 Lt

Εργατικό δυναμικό! Ισχυρή συμβολή στην απασχόληση των Ροδιτών

Σε μια εποχή που η ανεργία προβληματίζει όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας, η ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ, είναι σε θέση να απασχολεί σε μόνιμη βάση περίπου 80 συμπολίτες μας. Συνεργάτες που στελεχώνουν τη βιομηχανία μας με αφοσίωση και υπευθυνότητα. Συνεγάτες, χωρίς τους οποίους η ΒΑΠ, δεν θα είχε το σημερινό δυνατό της πρόσωπο στα οικονομικά δεδομένα της Δωδεκανήσου.
Μαζί τους η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη και το μέλλον πολλά υποσχόμενο, για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Ο χώρος. Οι άνθρωποι. Τα μέσα.

Εύρυθμες & λειτουργικές. Τεράστιες & οργανωμένες. Προσεκτικά σχεδιασμένες και περιβαλλοντολογικά αψεγάδιαστες. Οι εγκαταστάσεις της ΒΑΠ-Π.Κουγιός ΑΒΕΕ, αποτελούν τον ιδανικό χώρο εργασίας. Ένα χώρο όπου το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, η ψυχή της εταιρίας, εφαρμόζει καθημερινά τους πλέον σύγχρονους τρόπους παραγωγής, για να φέρει κοντά σας με ένα μεγάλο στόλο οχημάτων, όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα. Οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση, ικανοί συνεργάτες αποτελούν την ανθρώπινη αλυσίδα που μας “δένει” με εσάς, τους καταναλωτές. Και πίσω τους; Ένα ισχυρό management, που παρακολουθεί τις παγκόσμιες εξελίξεις στο χώρο των αναψυκτικών, αλλά και τους σύγχρονους τρόπους διανομής και πωλήσεων, για να είναι πάντα κοντά στις ανάγκες των εμπορικών συνεργατώντης εταιρίας, με νέα ποιοτικά προϊόντα, σε αληθινά ανταγωνιστικές τιμές.

Επικοινωνία

Προϊόντα Περιπτέρου

*Πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση